Målvaktstalangen klar för spel i Hockeyettan

 Målvaktstalangen klar för spel i Hockeyettan

Nu står det klart vem som ska ta upp kampen om speltiden med Oscar Malm i HC Dalen kommande säsong.

Det blir den unge målvakten Hampus Hedman som plockas in från HV71s J20-gäng. han har skrivit ett ettårskontrakt med HC Dalen.

-Det känns riktigt kul och framförallt så känns det verkligen som ett rätt val av klubb när jag gör min första seniorsäsong. Dalen har något bra på gång så det känns väldigt kul att få med på resan uppåt. Samtidigt är det inspirerande att varje dag få tävla med Oscar Malm då just tävlingsmomentet är något jag delvis saknat under min tid i HV71 J20, det är något som jag verkligen ser fram emot, kommenterar målvakten på HC Dalens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare