Kvalserielaget förändrar på tränarsidan

 Kvalserielaget förändrar på tränarsidan

Det har varit Hockeyettans förmodligen sämst bevarade hemlighet den här våren att Dennis Hall ska ta över som huvudtränare i Hudiksvall nästa säsong. Men nu väljer klubben att lyfta in honom redan i kvalserien.

Det blir förändringar i tränarstaben redan inför torsdagens möte med Nybro. Richard Lindelöf blir assisterande.

– Eftersom vi har sjukdom samt eventuellt barnafödande i ledarstaben väljer vi att redan nu ta in Dennis och Richard att assistera ledarstaben under Kvalserien, säger Hudiks sportchef Lars ”Lillis” Lövblom på klubbens hemsida.

– Jag ser otroligt mycket fram emot att komma till HHC och har från första samtalet fått ett väldigt gott intryck av klubben. Det blir en väldigt speciell start för min del med att hoppa in i båset redan nu. Min roll nu blir att lära känna gruppen och att vara behjälplig i en kanske lite mer undanskymd roll än vad som blir fallet under nästa säsong, säger Dennis Hall på hemsidan.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare