#171 Psykbryt, gissningslek och kvalserien

 #171 Psykbryt, gissningslek och kvalserien

Säsongens upplopp är här och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund riktar givetvis blickarna mot den stundande kvalserien och analyserar de fyra gängen (Mariestad, Hudiksvall, Nybro och Troja/Ljungby) som ska göra upp om en allsvensk plats.

Men vi snackar givetvis också om domarnas obegripliga gissningslek i Vimmerby, psykbrytet som satte punkt för matchserien mellan Hudiksvall och Östersund och styrkeförhållandena mellan norr och syd i Hockeyettan. Vi diskuterar storfavoriten Bodens fiasko, playoff-spöken som fortsätter leva och ett slutspelsformat som framstår som påfallande lyckat. Bland en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tittar lite närmare på de fyra kvalserieklubbarna och funderar över vilka av dem som egentligen har mest att tillföra i Hockeyallsvenskan. Om man bortser från rent sportsliga faktorer, vilka skulle skapa mest engagemang för ligan i största allmänhet? Vi diskuterar i ”Vilka skulle tillföra mest i Hockeyallsvenskan?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare