Slovaken har bestämt sig – stannar i Hockeyettan

 Slovaken har bestämt sig – stannar i Hockeyettan

Han börjar samla på sig ett gäng Hockeyettan-säsonger på meritlistan vid det här laget och en till kommer det bli. Backen Samuel Ivanic har bestämt sig för att stanna.

Slovaken har förlängt sitt kontrakt med Kiruna IF.

– Samuel är en stabil spelare som har varit hos oss nu i ett par säsonger. Han är en fantastisk person som är bra tränad. Det finns inget ont att säga om honom som person eller hur han är i gruppen. Han är nyttig i boxplay för oss och han har landat i att kunna spela det spelet där han är som allra bäst för oss. När han gör det håller han en riktigt hög Hockeyettan-nivå, säger sportchefen Henrik Törmä på Kiruna IFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare