#169 Hockeyettans argaste person

 #169 Hockeyettans argaste person

Det är äntligen dags för slutspel och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund blickar framåt och diskuterar mötena i det kommande play-in-steget.

Men vi snackar så klart också om att Tranås tillslut inte fann någon annan utväg än att sparka sin tränare, Piteås målskillnadshaveri, den kommande södra kvalserien och tungviktarna som blir valbara i åttondelarna.

Dessutom passar vi på att fundera över ett gäng kontraktsförlängningar som presenterats den senaste tiden. Bland en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tittar närmare på ett gäng olika scenarier kring vad som händer med de olika Hockeyettan-serierna beroende på vilka lag som åker ur och klarar sig kvar. Samtidigt som vi funderar över anledningen till det faktum att endast seriesegrarna i det negativa kvalet är garanterade spel i Hockeyettan kommande säsong. Vi diskuterar i ”Så påverkas ligan av kvalen”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare