Två kuggar förlänger med succégänget

 Två kuggar förlänger med succégänget

Säsongens framgång gör det uppenbarligen lättare för spelarna att bestämma sig för en fortsättning i föreningen. Tränaren och sportchefen Per Gustafsson har redan kontrakterat ett flertal kuggar från befintlig trupp inför framtiden. Nu har ytterligare två skrivit på.

Det rör sig om de norska bröderna Andreas Røykås-Marthinsen och Kristian Røykås-Marthinsen som ritat på kontrakt med HC Dalen för kommande säsong.

– Andreas är våran kapten och bara det signalerar om hur viktig han är för oss med hans ledaregenskaper. Hans karaktär är något som verkligen sticker ut på ett positivt sätt både på och utanför isen. Andreas har tagit och tar nya steg hela tiden som ishockeyspelare så det finns väldigt mycket kvar att plocka fram hos honom. Kontraktet med Andreas gäller i ett år, säger Per Gustafsson om den förstnämnde på HC Dalens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare