Dubbla påskrifter – men backen lägger av

 Dubbla påskrifter – men backen lägger av

Laget har gått på semester för den här säsongen och arbetet med kommande säsongs trupp har kommit igång. På måndagen meddelade Nyköping flera trupförändringar.

Forwarden Martin Tyllander har skrivit nytt kontrakt, ynglingen Jerry Tornberg flyttas upp från juniorverksamheten och backen Emil Karlsson lägger av.

”Martin tog steg framåt under säsongen, en skridskoskicklig och hårt jobbande forward, han har också fått stort förtroende i boxplay. Jerry har varit med en hel del i träning och några matcher redan och han har flera spännande egenskaper som ska jobbas vidare på. Extra kul såklart att båda ovan nämnda kommer från våra egna led. Tråkigt att vi tappar Emil men vi har full förståelse för hans prioriteringar. Han visade att han kunde komma tillbaka efter sin skada och vi tackar han för hans insatser i NSK & Gripen”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare