#167 Nu hettar det till

 #167 Nu hettar det till

Våren är här och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund njuter i fulla drag över att det också börjar synas på isarna.

Vi diskuterar topplagen som växlar upp, de heta känslorna mellan Östersund och Boden och huruvida slagsmål hör hemma i hockeyn.

Dessutom funderar vi över en domare som blir petad, en stjärna som skrev ett nytt kontrakt, panikvärvningar och den ständigt aktuella frågan, kommer Hockeyettan att ställas in? Men framförallt djupdyker vi i sviter, kvalstrecksrace och lag som redan är klara för negativt kvalspel.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar kring hur slutspel och kvalspel kommer att se ut med tanke på att corona mycket väl kommer vara i spel. Vilka åtgärder har ligorna vidtagit och vad kommer hända om smittan får fäste i något eller flera lag. Vi diskuterar i ”Vad händer vid corona i slutspelet?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare