#166 Transferdeadline behind the scenes

 #166 Transferdeadline behind the scenes

Med Henrik Skoglund däckad i sjuksängen rycker den rutinerade sportchefen André Lundholm in och guidar Mikael Mjörnberg genom vad vi kallar ”transferdeadline behind the scenes”.

Fönstret har bommat igen och med facit i hand hände det inte särskilt mycket revolutionerande. Vi diskuterar varför marknaden var så tunn, hur klubbarna resonerade när de förstärkte (eller inte förstärkte) och det faktum att klubbarnas marknad plötsligt blev spelarnas marknad.

Dessutom tittar vi närmare på hur det egentligen går till under deadline day när spelare blir lediga, klubbar scannar efter nyförvärv och övergångarna går igenom. Hur går snacket bakom kulisserna? Hur är egentligen gången? Lundholm förklarar även varför det är osmart att skriva en målvakt som backup i en allsvensk förening vid deadline. Bland mycket annat.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare