Knöt till sig totalt fem nya spelare innan fönstret stängde

 Knöt till sig totalt fem nya spelare innan fönstret stängde

Under måndagen kommunicerade Hammarby att forwarden Gabriel Olsson lämnade dem för spel med Kalmar HC, men han var långt ifrån den ende som registrerades för söderklubben. Totalt knöt Kalmar upp fem nya spelare vid deadline.

Utöver Olsson värvade Kalmar även Joakim Nilsson från Tyringe och registrerade de tre IK Oskarshamn-juniorerna Isac Enmarker, Sebastian Linder och Max Wattwil tänkta att finnas tillgängliga om det uppstår skador.

– Gabriel Olsson är en hårt arbetande tvåvägsforward och Joakim Nilsson är en skridskostark allroundforward med ett bra skott, säger sportchefen Roger Nyström på Kalmars Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare