#165 De borde inte åka ur

 #165 De borde inte åka ur

Det börjar dra ihop sig inför transferdeadline och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund djupdyker i de sportsliga tendenserna i så väl vårserier som Allettor.

Vi diskuterar ett sjukt mål, Sundsvalls framfart i norr, Forshagas fina form, Hudiksvalls och Borlänges svagare insatser, Huddinges fria fall, Troja/Ljungbys nostalgiska ådra, Nybros formsvacka och allt som inte verkar stå rätt till i Borås.

Dessutom funderar vi kring lag som borde värva inför deadline, undrar varför Karlskronas värvningar hela tiden verkar spricka och siar kring hur utlåningar av några specifika spetsspelare kommer att påverka framöver. Vi hyllar några finska backar, konstaterar att Tranås har vaknat, funderar över ett nytt upplägg på kvalet och undrar hur Boden kommer påverkas sportsligt av alla turer vid sidan av isen. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar kring de senaste turerna i den infekterade tvisten mellan Hockeyettan och Boden. Vad kommer allt egentligen mynna ut i och finns det 46 klubbar som aktivt stödjer ett uteslutande av Boden? Hur har opinionen egentligen vänt? Vi diskuterar i ”Konkursansökan och uteslutningshot”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare