Stjärnkeepern tvingas vila – toppklubben agerar

 Stjärnkeepern tvingas vila – toppklubben agerar

Han är lagets enskilt viktigaste spelare och en av ligans allra bästa målvakter. Nu kan Nybro Vikings tvingas klara sig utan Robin Johansson en kort period.

När den skicklige målvakten tvingas till några dagars vila agerar klubben som toppar Allettan södra och plockar in Isak Andersson som den här säsongen tillhört Sollentuna, men som även har två säsonger i Mariestad bakom sig.

– Isak kommer att köra med oss denna veckan till att börja med, sedan får vi se vart det tar vägen. Robin Johansson fick en lättare smäll mot huvudet i lördagens match och kommer vila ett par dagar innan han är igång igen, säger klubbchefen Rasmus Aro på Vikings hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare