Värvar fjärde meriterade finländaren på kort tid

 Värvar fjärde meriterade finländaren på kort tid

Har man väl fått smak på Finland finns det uppenbarligen ingen hejd.

Efter några riktigt lyckade finska värvningar den senaste tiden knyter nu Nybro till sig en fjärde spelare från grannlandet. Centern Roope Elimäki med tunga meriter från den finska högstaligan ansluter till Vikings.

– Roope är en hårt jobbande center med mycket erfarenhet från spel på hög nivå i Finland. Han har inte spelat något under säsongen men är väldigt sugen på att komma till oss i Nybro och hjälpa oss under resten av säsongen. Vi har Fredrik Strömgren på skadelistan några veckor framöver och behöver fylla den luckan, säger klubbchefen Rasmus Aro på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare