#162 Vårserier blir ångestserier

 #162 Vårserier blir ångestserier

Efter avsnitten om Allettorna följer Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund upp med snack om de stundande vårserierna. Serier som ställs på sin spets i och med att ligan ska bantas och fyra lag från varje serie tvingas till kval. Vilka tar play-in-platserna och vilka tvingas kvala?

Gästspelar gör även Tobias Johansson som förutom att ge sin syn på utfallet av den södra vårserien resonerar kring vilket av lagen som egentligen skulle lida mest av att åka ur och det faktum att vårserien blir ångestserien när det påföljande kvalet bara kommer innehålla Hockeyettan-lag.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tar Karlskronas entledigande av Mats Lusth som exempel för en diskussion om hur det egentligen går till när en tränare får sparken. Hur ser processen ut? Vilka är inblandade och hur mycket kostar det egentligen? Det diskuterar vi i ”Så går det till att sparka en tränare”

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare