Ledde laget till succé under hösten – nu förlänger tränaren

 Ledde laget till succé under hösten – nu förlänger tränaren

Inför säsongen bytte laget serie från den södra till den västra och klev där fram som ett riktigt topplag. Tränaren och sportchefen Per Gustafsson ledde HC Dalen till en serieseger och avancemang till Allettan.

Nu förlänger den rutinerade ledaren kontraktet med klubben och har skrivit på för ytterligare två år. Något som om kontraktet fullföljs skulle göra hans sejour i klubben åtta år lång.

– Det har varit en rolig men ingen snabb resa för att ta oss dit vi är idag. Men under de senaste säsongerna så har vi visat tydliga framsteg vad vi inte bara i A-laget utan med föreningen. Allettan har hela tiden varit målet och det är på den nivån vi ska vara, att spela mot dom bästa, vilket ska bli riktigt roligt, säger han i ett pressmeddelande från klubben.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare