#157 Bästa vägen mot Allettan

 #157 Bästa vägen mot Allettan

I veckans avsnitt filosoferar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund om julmust, men snackar förstås framförallt om Hockeyettan.

Vi funderar över vilka av de fyra klara seriesegrarna som är mest överraskande, diskuterar huruvida Troja/Ljungby borde värva hem Mattias Åkesson eller inte efter att han lämnat sin danska klubb och snackar om den oerhört intressanta upplösningen i Hockeyettan västra där Grums på ett eller annat vis kan avgöra rivalen Forshagas öde.

Vi tar naturligtvis också upp den intressanta situation som uppstår när vissa lag kommer att matcha stenhårt fram till att Allettorna startar den 10 januari medan andra har ett närmare månadslångt uppehåll. Vad kommer det ha för effekter och vilka tjänar egentligen på det? Detta bland mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi fokuserar på kvalet och bantningen i botten av ligan och uppgifterna kring att terrängen sonderats för att stänga ligan och att den frågan har fått ett svar. Vilka är egentligen fram- och baksidorna med att genomföra bantningen i nuvarande läge och har klubbarna blivit tillfrågade? Vi diskuterar i ”Svaret på frågan om att stänga ligan”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare