#155 Så slutar streckstriderna

 #155 Så slutar streckstriderna

Det börjar dra ihop sig kring strecken och i veckans avsnitt tar Mikael Mjörnberg hjälp av Krister Holm för att reda ut hur det egentligen kommer sluta. Vi tittar närmare på Allettan-racet i samtliga fyra serier och argumenterar för vilka lag som kommer ta sig till den ädlare serien efter jul.

Dessutom gör Visby-bossen André Lundholm ett instick med en insider-beskrivning av hur det egentligen gick till på de där mötena om seriernas fortsättning som hölls förra veckan, funderingar kring hur publiken ska lockas tillbaka till arenorna och en beskrivning ur klubbperspektiv vad det egentligen är som händer när lag blir klara för Allettan med många matcher kvar att spela. Går de ner i gruvan eller inte?

Detta och en hel del annat i en salig blandning av analyser, funderingar och filosoferande kring hockey i allmänhet och Hockeyettan i synnerhet.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd med fokus på den minst sagt utmanande logistiska situation det innebär att ha sin verksamhet belägen på en ö. Historier om när det gick helt åt skogen, om spelare bakom ratten och sales pitchen för att få folk att skriva på trots alla slitsamma resor bjuds det i Patreon-avsnittet ”Den udda reselogistiken”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare