Klubbchefens besked – tränaren sitter säkert

 Klubbchefens besked – tränaren sitter säkert

Grundserien har inte alls gått som det var tänkt och så väl insatserna som resultaten har varit sämre än förväntat för Tranås den här hösten.

Nu adresserar klubbchefen Stefan Fransson många sportsliga frågor i en lång och uttömmande intervju på föreningens hemsida. Bland annat svarar han på hur han ser på huvudtränaren Niclas Högbergs status i klubben och det är ett tydligt besked.

– Det är alltid lätt att skylla på tränaren och att det är den enklaste vägen när det går emot sportsligt, men jag är inte av den åsikten. Jag är själv lika ansvarig för att vi inte lyckats hittills. Vi vänder på alla stenar och försöker hitta rätt nycklar för att tillsammans med övriga ledare hitta rätt väg ur det som varit. Jag har fullt förtroende för Niclas där vi har en bra dialog och där vi båda tror på laget och varandra. Vi kommer vända detta tillsammans så Niclas sitter säkert, säger Fransson på hemsidan.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare