#154 Alla vill skaka hand med långväga bortafans

 #154 Alla vill skaka hand med långväga bortafans

Det råder coronakaos i Hockeyettan och i veckans avsnitt tar Mikael Mjörnberg hjälp av Mattias Heikki för att reda ut vad som egentligen hände när SK Lejon spelade mot Kiruna IF med coronamsitta i truppen och varför det är en rimlig åtgärd av Kiruna att stoppa verksamheten utan att någon smitta är konstaterad.

Men vi snackar också om betydligt mer upplyftande saker, så som artister, lagbyggen, varför Boden är så starka, derbykänslor och topplagen i norrserien.

Med i avsnittet är också Tobias Johansson som kommer med instick om när Vimmerbys sportchef Morgan Persson på egen hand beslutade att vända coronabussen på väg till Nybro, det stundande krismötet om seriernas fortsättning, stjärnvärvningarna som strömmar in i Hockeyettan och kanadensiska juniorer.

Detta och en hel del annat i en salig blandning av analyser, funderingar och filosoferande kring hockey i allmänhet och Hockeyettan i synnerhet.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd om hur det egentligen ligger till med lönerna i Hockeyettan. Det har figurerat en siffra kring ligans snittlön den senaste tiden, men stämmer den? Det reder vi ut i Patreon-avsnittet ”Snittlönen i Hockeyettan”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare