Tar inga risker – verksamheten pausas

 Tar inga risker – verksamheten pausas

Fredagskvällens match mellan Nybro och Hanhals ställdes in efter att ett flertal spelare i Hanhals trupp insjuknat. Nu står det klart att Kungsbacka-gänget pausar sin verksamhet fram till och med torsdag.

Ännu har inga testresultat kommit tillbaka positiva för covid-19, men klubben tar inga risker.

”A-laget har inga bekräftade Covid-19 fall men ville inte chansa på att spela gårdagens match då de det tester som gjorts visar att spelarna har Covid-19. Därför har också ledningen i A-laget i samråd med Hockeyettan beslutat att pausa A-lagets verksamhet fram till torsdag nästa vecka. Därefter tas beslut om hur man kan starta igång eller ej”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare