Tidigare SHL-stjärnan öppnar för spel i Hockeyettan

 Tidigare SHL-stjärnan öppnar för spel i Hockeyettan

Det cirkulerade spekulationer kring honom och klubben redan under försäsongen, men den senaste tiden har tidigare HV71-stjärnan Martin Thörnberg tränat med serieledarna i Hockeyettan västra – HC Dalen.

Än så länge rör det sig bara om träning, men på en rak fråga om det är aktuellt att spela matcher med klubben den här säsongen öppnar Thörnberg för den möjligheten.

– Jag har sagt till Pelle (Gustafsson) att man får skynda långsamt, man får känna sig för så att man inte gör något dumt och börjar för tidigt. Men jag tränar på nu så får vi se hur det känns. Jag har inte satt upp någon tid eller något datum, utan jag tror att man märker av när känslan kommer att man är redo, säger han till Jönköpings-Posten.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare