Tränaren måste opereras – sjukskrivs året ut

 Tränaren måste opereras – sjukskrivs året ut

Huvudtränaren Roger Forsberg kommer inte stå i båset för Troja/Ljungby den kommande tiden.

Anledningen är att han ska hjärtopereras och därefter kommer att behöva vara sjukskriven en tid. Klubben räknar med att han är borta året ut. Assisterande tränaren Johan Benker tar ett kliv fram i hans frånvaro och sportchefen Daniel Håkansson tar klivet in i båset.

”Roger ska genomgå en operation på hjärtat så snart det är möjligt och sedan väntar en rehabiliteringsperiod innan han är ”fit for fight” igen. Roger mår bra men läkarna är tydliga med att hockeyns arbetsmiljö är direkt olämplig och därför måste Roger ta en paus i sitt arbete”, skriver Troja/Ljungby på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare