#151 Kaos, förvirring och Connyeffekten

 #151 Kaos, förvirring och Connyeffekten

Den här veckan funderar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund över några heta toppmöten, Halmstads leading line, formsvaga Mariestad och Conny Strömberg-effekten i Surahammar

Vi diskuterar situationen i Nybro där misslyckade spetsvärvningen Ryker Leer lämnat och ett offensivt lån från allsvenskan kommit till, SK Lejons nordamerikanska talangvärvningar och det faktum att det bara blev smulor av 300-gränsen.

Fokus riktas också mot den lilla detaljen att Hockeyettan om man tolkar rådande bestämmelser bokstavstroget egentligen inte borde få vara igång, den fullständigt havererade östra serien där fler än hälften av lagen tvingats coronapausa och skiljedomen som slutligen landat i tvisten mellan Hockeyettan och Boden.

Alla som stöder oss via Patreon får tillgång till den knappt 18 minuter långa bonuspodden ”Spelet om Allettan”. Om rösterna som höjs för att inte spela Allettorna i år, reflektioner över vilka som egentligen tjänar på att hålla fast vid befintligt upplägg och hur det skulle kunna genomföras istället.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare