Klubbens beslut: säger nej till all publik

 Klubbens beslut: säger nej till all publik

Tanken var att det skulle släppas in 300 personer på matcherna från och med söndag, efter beslut i flera regioner ligger publikgränsen dock kvar på 50 för många klubbar. En av dem väljer nu att säga nej till publik helt och hållet.

Stockholm är en av platserna där begränsningen till 50 personer på idrottsevenemang kommer att ligga kvar. Nu meddelar Vallentuna, som tidigare under säsongen själva hade ett utbrott av corona i föreningen, att man inte kommer att släppa in någon publik alls den närmaste tiden.

– Vi som förening vill ta ett tydligt ansvar om vår hälsa och verkligen se till att följa FHM:s direktiv och det blir ju en väldigt speciell situation med budskapet om att gå på match i HockeyEttan när myndigheten i vår region och andra sidan säger att vi skall “Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med samt Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar.”, säger Patrik Stolt som är ansvarig för a-lagsverksamheten på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare