#149 Storsegrarna, domarilskan och draft-britten

 #149 Storsegrarna, domarilskan och draft-britten

Ny vecka, nytt avsnitt och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund tar sig igenom en gedigen lista av Hockeyettan-ämnen.

Vi funderar över ett bra sätt för kommunerna att stötta klubbarna i coronakrisen, resonerar kring Östersunds coronapaus och fördjupar oss i de påfallande stora resultat som präglat serieinledningen.

Vi fokuserar på Vallentuna och frågar oss var de egentligen står nu när de äntligen ska få återstarta igen efter sin ofrivilliga paus, luftar några bryderier kring Visby och resonerar kring Dr Real Hudiksvall och Mr Glada Hudik.

Spotlighten riktas också mot NHL-draftade spelare i Hockeyettan efter att Hanhals lyckats locka till sig britten Liam Kirk, vi diskuterar inkonsekvent bedömningsnivå efter domarilskan i Halmstad och hyllar Magnus Rahm efter ännu en fantastisk intervju. Bland mycket annat.

Alla som stöder oss via Patreon får tillgång till 18 minuters bonussnack om klassen på de fyra Hockeyettan-serierna. Östra, norra, västra och södra, vilken serie är egentligen bäst och hur bör man bära sig åt för att mäta det?

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare