Kanadensaren lämnar topplaget

 Kanadensaren lämnar topplaget

Inför säsongen plockades han in som en potentiell spetsspelare på backsidan, men det föll inte särskilt väl ut med Derian Hamliton.

Nu lämnar den kanadensiske backen Nybro Viking.

– Föreningen och Derian har gemensamt kommit överens om att avsluta kontraktet med omedelbar verkan. Vi tackar honom för tiden i Nybro och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär, säger klubbchefen Rasmus Aro på Nybros hemsida.

Samtidigt står det dock klart att William Alftberg förlänger sitt kontrakt till att gälla säsongen ut.

– William har gjort det väldigt bra i inledningen av serien och dessutom gjort en del poäng från sin backplats. Vi tror att han kan ta ytterligare steg under säsongen så det känns väldigt bra att William stannar hos oss hela säsongen, säger Rasmus Aro på hemsidan.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare