Supervärvningarna kommer inte till topplaget

 Supervärvningarna kommer inte till topplaget

De framställdes som de häftigaste värvningarna inför den kommande säsongen i Hockeyettan, men nu står det klart att Karlskrona blir utan sina supervärvningar från Kanada.

De två stortalangerna Connor McClennon och Ridley Greig kommer inte att ansluta till Karlskrona utan har valt att stanna i Kanada.

– Det blir ingen Connor eller Ridley i Karlskrona Hockey tyvärr, det som har varit segt att få hit dem har varit att vi inte har fått godkänt övergången från deras nuvarande förening till oss, säger sportkoordinatorn Erik Belin i ett videoklipp på klubbens hemsida.

– Att vi sitter här är nog mer på grund av påverkan från Kanadas hockeyförbund och deras framtid gällande hockey där med landslagsplatser och annat. Connor och Ridley har i en veckas tid valt att svänga i frågan och stanna i Kanada tyvärr, meddelar Belin.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare