Nyförvärvets skada förhoppningsvis inte allvarlig

 Nyförvärvets skada förhoppningsvis inte allvarlig

Under helgen gav sig Visby/Roma iväg på turné för att spela sina första riktigt tuffa träningsmatcher. Det slutade med en seger (mot Halmstad) och en förlust (mot Troja/Ljungby), men också med en skadad nyckelspelare.

Det var i mötet med Halmstad som Vili-Jesper Koivula tvingades utgå skadad, men förhoppningen är att skadan inte är särskilt allvarlig.

”Vili-Jesper Koivula skadade sig i matchen mot Halmstad och läkarundersöktes samt gjorde en röntgen i under söndagen i Ljungby. Av röntgenbilderna att döma så är det inget ben som är av så vi hoppas att Vili-Jesper kan vara tillbaka i spel om inte allt för länge”, skriver Visby på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare