Tilltänkt som spets – lämnar innan säsongen startat

 Tilltänkt som spets – lämnar innan säsongen startat

Efter att ha lämnat Kristianstad där han spenderade fjolårssäsongen var tanken att anfallaren Tony Pappila skulle tillbringa kommande säsong i Hockeyettan med Hanhals. Men så blir det inte.

Spetsforwarden och klubben har brutit kontraktet och han har istället skrivit på för division 2-klubben Vänersborg.

”Tyvärr fick Tony inte ihop den sociala biten och valde i samråd med klubben att avbryta kontraktet. Pendlandet från norra Kungälv till Kungsbacka blev alldeles för slitsamt genom rusningstrafiken i Göteborg”, skriver Vänersborg på sin hemsida.

”I Pappila får vi en spelare som är oerhört irrationell. Avig, som den högerskytt han är, besitter han också en väldigt explosiv skridskoåkning. Dock måste nog sägas att skottet är en av hans främsta egenskaper tillsammans med spelsinnet. En matchvinnartyp helt enkelt”, fortsätter Vänersborg på hemsidan.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare