Lämnar satsande topplaget för moderklubben

 Lämnar satsande topplaget för moderklubben

Det har stått klart en tid att det inte skulle bli någon fortsättning i Nybro Vikings för anfallaren Alfred Andersson. Nu står det klart var han kommer att spela.

23-åringen tar klivet en division ner och har gjort klart med sin moderklubb Värnamo.

– Det är en meriterad spelare som väljer att återvända till sin moderklubb. Trots att Alfred bara är 23 år gammal så kommer han att bidra med mycket rutin till truppen. Det är en stor spelare som besitter en bra skridskoåkning och ett bra skott. Som alltid är det väldigt kul när en egen produkt väljer att komma tillbaka till klubben där allt började. Vi är väldigt spända på att se vad Alfred kan uträtta under säsongen, säger Värnamos tränare Marcus Bengtsson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare