Erbjuds tryout efter utlandsspel

 Erbjuds tryout efter utlandsspel

De sex senaste säsongerna har han spenderat utomlands, i USA, Österrike och Tyskland. Nu ska centern Victor Östling försöka slå sig in i Hockeyettan.

24-åringen som närmast kommer från SC Riessersee i den tyska tredjeligan har skrivit ett tryout-kontrakt med Vimmerby.

– Han ville komma hit och testa och eftersom vi söker en center, så kom vi överens om att han skulle få göra det. Det har vi inget att förlora på.  Vi tar det lite dag för dag, och så får vi se hur det ser faller ut. Det är en spelare med bra fart i skridskoåkningen och med bra spelsinne. Han har också skaffat sig värdefull erfarenhet med spel utomlands, säger klubbens sportchef Morgan Persson i ett pressmeddelande.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare