SHL-meriterade veteranen på gång in i Hockeyettan

 SHL-meriterade veteranen på gång in i Hockeyettan

Han tränar och spelar för närvarande träningsmatcher med klubben. Nu vill Borås att den SHL-meriterade veteranen ska bli klar för spel även när säsongen drar igång på riktigt.

Klubben har dragit igång en insamling med avsikt att samla in pengar från sponsorer och privatpersoner för att kunna skriva kontrakt med tungt meriterade Anders Eriksson. Anfallaren som bland annat varit med om att spela upp så väl Växjö som Örebro till SHL och har ett gediget förflutet i Borås sedan tidigare.

”Under tiden fram till 1 oktober kommer Anders spela och träna med laget fullt ut i väntan på ett slutgiltigt besked från oss om hur finansieringen går. Om allt går som det ska med papperen från Danmark så kommer vi kunna följa han och laget redan på onsdag i hemmamatchen mot HC Dalen”, skriver Borås på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare