Hämtar tryout-back från norra serien

 Hämtar tryout-back från norra serien

Han har ett gediget förflutet i Hockeyettan med klubbar som Hammarby, Enköping och SK Lejon, men spelade den gångna säsongen i Örnsköldsvik.

Till kommande säsong blir det dock en flytt på nytt för backen Richard Lundin som via en tryout slagit sig in i Segeltorps trupp.

– Vi har fått se Richard på nära håll under de inledande veckorna här hos oss och gillat vad vi har sett. Det är en stabil och lojal back som har en bra grund i sitt spel. Han kommer tillföra mycket rutin både på och utanför isen och vara ett bra komplement till vår annars unga backsida. Det är en bra kille som verkligen vill utvecklas i sitt hockeyspelande, säger Segeltorps assisterande tränare Jesper Eriksen på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare