Poängsprutan är tillbaka efter en säsong i Hockeyallsvenskan

 Poängsprutan är tillbaka efter en säsong i Hockeyallsvenskan

Den gångna säsongen spelade han med Västervik i Hockeyallsvenskan, men till hösten blir det en återkomst i Hockeyettan.

Forwarden Victor Wänghult som säsongen 18/19 gjorde 55 poäng (16+39) på 33 matcher för Kumla återvänder nu till Black Bulls inför kommande säsong.

– Underbart att ”Wängan” väljer att komma tillbaka till Kumla. Han gjorde det fantastiskt bra när han var här sist och vi vet att han trivdes här så vi har jobbat hårt för att få han tillbaka. Nu vet han vad som krävs på en ännu högre nivå och kommer ännu bättre förberedd. Så klart det känns bra och ett kvitto att vi har någonting bra på gång säsongen som kommer när en av ligans bästa forwards väljer Kumla. Han är både en bra målskytt och en framspelare, som kommer bidra stort i spelet över hela banan men framförallt offensivt, säger sportgruppens Filip Björk på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare