#139 Licens, kval och pengaregn

 #139 Licens, kval och pengaregn

I vanlig ordning så här års är ekonomi på tapeten och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund resonerar givetvis kring det faktum att Karlskrona fråntas sin elitlicens. Vad händer nu och är det verkligen så synd om klubben?

Dessutom blir det snack om Hockeyallsvenskans pinsamma brev till Anders Larsson, den nya kvalmekanismen med både slutspel och kvalserie som tas i bruk från och med kommande säsong och det pengaregn som Riksidrottsförbundet anordnade för coronakrisande idrottsklubbar.

Vi snackar givetvis också om några intressanta kontrakteringar. Bland mycket annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare