Trots kaoset – trotjänaren stannar i klubben

 Trots kaoset – trotjänaren stannar i klubben

Det har varit en enda stor röra i Kalmar HC med hårda ord och risig ekonomi, men en positiv sak är i alla fall som vanligt. Lagets store trotjänare gnuggar vidare.

Forwarden Mikael Friberg har gjort klart för ytterligare en säsong i klubben.

– Jag är väldigt glad och stolt att Mikael Friberg har skrivit på för ett år till. Jag har haft förmånen att följa Mikael från Tre Kronors Hockeyskola till idag. Vilken resa han har gjort! Mikael betyder mycket för vårt A-lag både på och utanför isen. Den roll han får, tar han till 100%. Han är en fantastisk lagspelare och Mikael är vår kulturbärare, som visar att det går att nå hela vägen via våra egna led, utan att byta förening och hela vägen upp till Hockeyettan, säger sportchefen Roger Nyström på Kalmars Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare