Infekterat efter stjärnans övergång

 Infekterat efter stjärnans övergång

Tidigare under dagen presenterades Pelle Hedlund som klar för Mariestad, det har fått hans tidigare klubb Grums att sparka bakut.

De anser nämligen att de sitter med ett giltigt kontrakt med poängsprutan.

”Pelle Hedlund och Grums IK skrev den 11 april 2020 ett kontrakt för kommande säsong. Kontraktet innebar att Grums IK inte fick gå ut med att Pelle var klar för ens den 1 juni 2020. Samma dag som vi skall gå ut med nyheten att Pelle är klar för oss så vill han istället skriva på ett kontrakt med Mariestad Bois”, skriver klubben på sin Facebook-sida.

Grums meddelar nu att de inte har för avsikt att släppa forwarden utan att få betalt.

”Vi påtalar då att vårt kontrakt gäller och vill Pelle och Mariestad skriva kontrakt så behöver Grums och Mariestad komma överens om en övergångssumma. Mariestad har hittills vägrat att gå med på någon övergångssumma”, skriver de på Facebook-sidan.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare