#138 Det våras för östra

 #138 Det våras för östra

Den senaste tidens övergångar och kontrakteringar börjar mer och mer ge bilden av att den stundtals bespottade ”Stockholmsserien” kan vara på väg mot ett ordentligt uppsving. Det får Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att diskutera huruvida det våras för den östra serien.

Dessutom blir det snack om soppan där Melker Persson gjorde klart (?) med Örnsköldsvik trots kontrakt med Tyringe, Jarkko Oikarinens toksågning av Kalmar och klubbens pinsamma svar, svårigheten att locka tränare till Norrland och en potentiell stjärnförstärkning.

Utöver det lyfter vi återigen frågan kring en säsongsstart utan publik och resonerar kring hur vettigt det egentligen är. Borde man kanske inte anpassa spelschemat efter intresset istället? Bland väldigt mycket annat.

Ni hör podden via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare