Målfarlig forward ansluter till succégänget

 Målfarlig forward ansluter till succégänget

De två senaste säsongerna har han skjutit 15 respektive 16 mål i den östra serien, inför kommande säsong går flyttlasset söderut.

Forwarden Gustav Jansson lämnar Vallentuna för Vimmerby inför kommande säsong.

– Gustav Jansson har ett väldigt bra skott och är en skicklig avslutare som alltid finns på plats i de heta områdena kring målet i alla offensiva spelsätt. Han vill framåt och har en tydlig ambition med sin ishockey, och vi ser honom som en spelare som kommer kunna tillföra laget offensiv kraft på både kort och lång sikt. Vi tror att det finns stor utvecklingspotential i Gustav, säger Vimmerbys sportchef Morgan Persson på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare