Spetsvärvningar till Stockholmsserien

 Spetsvärvningar till Stockholmsserien

Det var inte bara det talangfulla målvaktsparet som presenterades av Huddinge under tisdagen.

Klubben kunde dessutom meddela att man förlänger med forwarden Fredrik Renström, värvar backen Filip Pilö från Södertälje och knyter till sig den gångna vinterns poängspruta Christian Blomqvist.

”Ytterligare en intressant spelare ansluter till Huddinge. Christian har ett antal års erfarenhet av Division 1-hockey trots sina unga 23år. Senast har han spelat i Arlanda (Borlänge), där har lyckades samla ihop hela 50 poäng under säsongen. Säsongen avslutades i Borlänge. Han är en intressant spelare ur många aspekter då han spelar båda forward och center, har bra storlek och är en farlig ”rightare”. Vi ser fram emot att se Christian i Huddinges tröja när säsongen drar igång”, skriver klubben på sin hemsida om den sistnämnde.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare