Lagkaptenen lägger av – blir fystränare

 Lagkaptenen lägger av – blir fystränare

Näste rutinerade spelare från Hockeyettan att kalla det en karriär och lägga av är Vännäs lagkapten.

Backen Johan Örnberg sadlar om och kommer istället för att spela kommande säsong ansvara för kubbens fysträning.

– Jag vill verkligen tacka Johan för alla år som spelare. Han tillhör en av de absolut största i föreningen historia. Han har varit klubben trogen under väldigt många år och det känns verkligen roligt att få fortsätta jobba med honom. Under de senaste åren har han börjat utbilda sig som ledare och han har under alla år tränat extremt hårt. Så jag kan med stolthet säga att vi kommer ha en av den absolut fystränar-duon i hela HockeyEttan, med Örnberg och André Wiklund, säger klubbdirektören Erik Åström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare