Rutinerade centern återvänder till ettan

 Rutinerade centern återvänder till ettan

Efter en lång rad säsonger som en kugge i Nybro Vikings spelade han sin hockey i division 2 med HA74 säsongen som gick.

Nu står det dock klart att centern Martin Olsson återvänder till Hockeyettan. Han har gjort klart med Skövde inför kommande säsong.

– I Martin får vi en väldigt duktig spelare med rutin från allsvenskan, juniorlandslag och framförallt många säsonger i hockeyettan. Han är en erkänt duktig tvåvägsspelare som kan ikläda sig flera roller och kan spela i alla olika spelformer. Vi är väldigt nöjda med att väljer spel hos oss nu när han vänder hemåt efter många år. Han har stor rutin och är nyttig för vilket lag han än spelar, säger sportchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare