Fick knappt stå i topplaget – har hittat ny klubb

 Fick knappt stå i topplaget – har hittat ny klubb

Han har stått sammanlagt 16 Hockeyettan-matcher över de två senaste säsongerna, den senaste vintern endast fyra, i en roll som andrekeeper i topplaget Mariestad.

Nu har målvakten Isak Andersson hittat en ny klubb. Han kommer lira med Sollentuna till vintern.

– Jag tyckte att det tränarna presenterade för mig var väldigt intressant och inspirerande, samtidigt som jag fick en bra bild av målvaktstränaren Carl-Johan Klint. Det verkar som att det finns ett bra driv i truppen och hos tränarna så det känns otroligt roligt. Att spela i Sollentuna känns som en perfekt möjlighet för mig och jag ser väldigt mycket fram emot att starta säsongen, säger han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare