Han tar det förbjudna klivet till grannen

 Han tar det förbjudna klivet till grannen

Båda gängen satsar ganska ordentligt inför kommande säsong och har höga ambitioner med sina truppbyggen. Nu väljer forwarden Robin Johannesson att byta en rival mot en annan.

Efter två säsonger i Forshaga väljer han att skriva på för Grums inför kommande säsong.

– Det ska bli väldigt kul att få hit Robin och följa hans utveckling. Vi hörde av oss sent till Robin men det gick väldigt fort och både vi och Robin är nöjda att det gick att få till en bra lösning. Han är en snabb forward och kommer bidra i vårt offensiva spel, Robin jobbar alltid hårt är en bra lagspelare, vilket är det vi behöver i Grums för att vara ett bra lag, säger sportchefen Robert Thellberg på Grums Facebook-sida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare