Forward med allsvenska meriter till storsatsningen

 Forward med allsvenska meriter till storsatsningen

En ung forward med meriter från Hockeyallsvenskan blir nästa pusselbit i Hockeyettan-mästarna Väsbys lagbygge.

André Nordstrand som spenderade den gångna säsongen i så väl allsvenska Karlskrona som utlånad till KRIF i Hockeyettan har gjort klart med Väsby.

– André är en powerforward som besitter en bra grundskicklighet och har en rakhet i sitt spel vi gillar och behöver. Han har haft möjlighet att spela vidare i Hockeyallsvenskan men känner att rollen han kommer att få här och vår satsning var mer tilltalande. I Hockeyallsvenskan har han haft en mer utpräglad defensiv roll men vi är övertygade om att även hans offensiva kvalitéer han visat tidigare i karriären kommer komma till sin rätt här i Väsby. Det är en spelartyp vi eftersökt och det känns jättebra att André väljer oss i konkurrens med flertalet andra bra klubbar, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare