Lämnar Dalarna för att starta seniorkarriären

 Lämnar Dalarna för att starta seniorkarriären

Efter en säsong i Moras SuperElit-lag och några matcher på lån i Malung väljer backen Wille Hedqvist att flytta till Stockholm för att sätta fart på seniorkarriären.

20-åringen är klar för spel i Segeltorp.

– Vi har fått väldigt bra referenser på Wille via kontakter i Mora IK. Han har sina styrkor i offensiven och har en bra grund och mognad i sitt spel där han har fått en bra utbildning i BIK Karlskoga och Mora IK. Dessutom har han även fått känna på seniorspel i Hockeyallsvenskan med BIK och i Hockeyettan med Malung vilket är ett plus. Vi är jätteglada att Wille väljer oss som sitt nästa steg i sin utveckling, säger den assisterande tränaren Jesper Eriksen på Segeltorps hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare