Poängstarke forwarden tillbaka i moderklubben

 Poängstarke forwarden tillbaka i moderklubben

Efter några säsonger på lägre nivå med Spånga väljer forwarden Linus Pellfolk som tidigare gjort poängstarka framträdanden i Hockeyettan med klubbar som Mariestad och Arboga att återvända till moderklubben.

25-åringen har gjort klart med Väsby som han senast representerade säsongen 17/18.

– Det känns kul och spännande att Linus är tillbaka hos oss. De två senaste åren i Spånga har gjort gott för honom både som person och hockeyspelare. Min bedömning är att han mognat mycket under dessa år och är redo att gå in och tävla om en plats i lineupen på ett bra sätt. Hockeymässigt vet vi att det är en väldigt skicklig spelare på Hockeyettannivå och att han har potentialen att leverera mycket mål och poäng. Extra kul är det självfallet att det är en Väsbykille, det betyder mycket för oss att ha spelare som brinner för klubben, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare