Två nyförvärv och förlängning med speedkulan

 Två nyförvärv och förlängning med speedkulan

På söndagen valde Huddinge att gå ut och offentliggöra några av pjäserna till kommande års lagbygge på sin hemsida.

Det rör sig om en förlängning med speedkulan Anton Kalte och värvningar av backen Tim Henriksson från Strömsbro och forwarden Sebastian Frantz som tillhörde AIK men avslutade den gångna säsongen i Tranås.

”I veckan blev det klart med Sebastian Frantz, närmast från spel med Tranås och AIK den gångna säsongen. Sebastian är en meriterad center som har spenderat några säsongen i Huddinge tidigare, fast då i våra J18- och J20-lag. Vi tror väldigt mycket på Sebastians spel och ser fram emot en spännande säsong med honom”, skriver klubben om den senare på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare