Den rutinerade stjärnspelaren lämnar Hockeyettan

 Den rutinerade stjärnspelaren lämnar Hockeyettan

Under i stort sett en hel seniorkarriär har han krigat i Hockeyettan och hunnit med att vara en poängstark och framträdande spelare i klubbar som Vita Hästen, Skövde och Grums.

Längs med vägen har han dessutom hunnit skolas om från forward till back och i vintras representerade han Forshaga. Men nu lämnar Johan Erkgärds Hockeyettan för att istället försöka spela upp Munkfors från division 2 kommande säsong.

– Jag väljer Munkfors för att jag vill vara med på en lång resa som får ett roligt slut fram på vårkanten. IFK skulle ha gått upp i år om inte corona kom. Men vi får se till att göra det 2021 istället, säger han på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare