Två viktiga spelare har bestämt sig för en fortsättning

 Två viktiga spelare har bestämt sig för en fortsättning

Sakta men säkert börjar signaturerna droppa in även i Nyköpings lagbygge. Nu har två viktiga ynglingar skrivit på.

Backen Daniel Ohlsson och anfallaren Oliwer Stensson är klara för kommande säsong.

”I Daniel får vi kvar en seriös kille med stor utvecklingspotential. Han gjorde framsteg under säsongen och kommer göra det även den kommande. Oliwer har spelat i vår organisation även innan han var över i USA och vart snabbt en bärande spelare i vårt J20, han visade när han fick chansen i A-laget att han klarade av steget och ska bli intressant att följa i sin riktiga seniordebut. Och det är alltid roligt med killar som har en lokal anknytning till staden”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare